Det känns otroligt kul och spännande att få berätta att Harvest Moon kommer att vara med på årets Christmas Lobby på The Lobby, Regeringsgatan 61. Där kommer vi tillsammans med flera mindre, och lite större varumärken att erbjuda en unik julshopping i härlig miljö, mitt i centrala Stockholm. Dörrarna till denna härliga happening öppnar upp med Launch party den 4e December, efter det håller Christmas Lobby öppet ända fram till Julafton. Vi är så glada för att kunna ha hela kollektionen tillgänglig för våra kunder, både Soft business och Yoga!

Här kommer även att vara en hel del events, modevisning, föreläsningar….Så håll ögonen öppna för mer information och vill du få inbjudan till Harvest Moons shoppingkväll så signa upp på nyhetsbrevet så kommer inbjudan i mejlboxen

%d bloggers like this: