Sweden Free shipping & returns / 2-5 day delivery # EU and International shipping available

Making magic!

I de här utmanande tiderna fortsätter vi utvecklingen av HarvestMoon 

Min styrka är att ta fram modeller, passform och material,  se helheten i kollektionen och hur vi ska bygga på den, jag har ju gjort det här hela mitt yrkesverksamma liv så där känner jag mig trygg.  

Emilia personifierar hela tänket med kollektionen, både i sin person och med sina ord. Hon tar över stafettpinnen med utsträck hand när jag gjort första delen av arbetet. Driver på och har en passion som flödar, för sitt arbete

I tänket om vad vi vill stå för och vad vi vill ge andra kvinnor,  går vi parallellt, här är vi otroligt samspelta. Jobba för att bli mer och mer hållbara, plagg som funkar för många, kläder som är sköna, modeller som smickrar och framhäver, det ska vara skönt att bära Harvest Moon

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more

%d bloggers like this: