Love is in the air!

Vi lever fortfarande på den härliga känslan från helgens Yoga Games. Det var så många härliga händelser, som tex yoga galan, som tidningen Yoga för dig anordnar,  där bla årets Yogalärare korades, till fantastiska möten med yogastudios och yogisar från runt om i landet.

Har ni ännu inte hunnit besöka Yogagames så rekommenderar vi starkt att ni passar på nästa gång!
ps, mer bilder från helgen hittar ni på instagram – harvestmoonstockholm

Vi vill fortsätta hylla kärleken och Alla Hjärtans Dag så passa på att utnyttja koden LOVE på hemsidan för att klicka hem fina nya plagg från hela kollektionen med 20% rabatt idag, den 14e februari

I HarvestMoons monter hade vi finbesök av Tanja Dyredand som är en yogalärare, författare, föreläsare, mindfulness coach som sprider härlig bliss omkring sig. Hon hade med sig sin fina bok Skratta Pausa som man kunde få signerad på plats. Tanja avslutade hela yoga games med en rofylld yogaklass. Tack alla som kom förbi och hälsade på, köpte nya yogakläder och gav oss kramar!

HarvestMoons monter på Yogagames
Tanja Dyredand signerade sin fina bok skratta Pausa