Som en virvelvind av tights,

tyllkjol, glitter och turban. Det går inte att missa hennes karisma som sprakar runt henne och det är svårt att inte dras in i energin….

Men mitt i allt det där ”stardust” finns en ovanlig närvaro, som ser, betraktar och lyssnar. I samtalet. I att vara. Man förstår att hon trollbinder sina yogis i sin @silentyoga

När vi ses är det otroligt varmt, mina glasögon åker kana ner på näsan hela tiden och solen bränner sina varma strålar i nacken… men våra samtal hakar i varandra. Vi kan inte sluta. Det är som trådar av energi som som sträcker ut sig i etern och bara måste mötas ?Vi har samma mission, vi ser samma vision. Vår vilja att få kvinnor att känna sig starka, komfortabla med sig själva, levande. Med sin inre Queen njuta av livet. Jag utifrån och in. @namastebyEmilia inifrån och ut.

Tillsammans blir det magi, ännu mer yoga, meditation och soft business ? Välkommen till HarvestMoon 2.0