Oj vilken fin artikel som tidningen Yoga för dig publicerade för två veckor sen, vi bockar och bugar för alla fina formuleringar. Extra glad blev jag att mormor fick vara med på en liten kant, hon är alltid med mig i tanken när jag syr och skapar nya modeller. Det här är också den sista artikeln som min mamma läste innan hon somnade in för alltid förra veckan efter en lång tids sjukdom.

Hon kunde inte längre prata på grund av ALS-sjukdomen som bröt ner henne bit för bit, men hon var superklar och skarp in i det sista och hon gav mig ett “perfekt”-tecken med fingrarna när hon läst igenom artikeln.

Här är ett litet utdrag;

– Jag var inspirerad av min mormor och jag började rita och sy kläder redan som tolvåring. För mig fanns det inget annat jag ville göra och jag har aldrig funderat på att byta bana.

Ylva har en designutbildning från Italien, men vill inte titulera sig designer då hon inte jobbat i den rollen.

– Jag har jobbat inom retail, försäljning och produktion av kläder i hela mitt yrkesverksamma liv, bland annat på Designtorget Mode, DKNY och många år som inköpare på Hennes och Mauritz och skulle därför kalla mig kreativ inköpare. Det är lyckan att få jobba med textilier och form som håller mig kvar.

Vill du läsa hela artikeln kan du bara följa länken här nere;

https://www.yogafordig.nu/livsstil/harvestmoon-ny-stjarna-pa-yogamodets-himmel/?fbclid=IwAR1yjUcIvWqaN_Db-qMJYgNCCoTqAuPximWKjXfIIsoqizaKOC9nO6kWuSM